Vraag & antwoordIedere gebruiker

Wat gebeurt er als een medewerker naar een andere plukgroep gaat?

Een scan op de terminal van de nieuwe groep kan de lopende registratie op de vorige groep beëindigen en de medewerker direct aan de nieuwe groep koppelen.

Laatst bijgewerkt op 28-08-2026

Bij gebruik van meerdere pluk- of urenterminals hoeft een medewerker niet eerst administratief handmatig van groep te worden gehaald.

  1. De medewerker scant op de terminal van de nieuwe groep.
  2. Coolflow controleert of er nog een lopende registratie op een andere groep is.
  3. De vorige registratie wordt afgesloten volgens de ingestelde werkwijze.
  4. De nieuwe groepsregistratie start.
  5. In de historie blijft zichtbaar op welke terminal en groep de medewerker gewerkt heeft.

Dit voorkomt dubbele aanwezigheid en maakt groepswissels tijdens de dag praktisch uitvoerbaar.

Klaar.

Ga terug naar Coolflow en voer de stappen uit in je eigen klantomgeving.

Open Coolflow